• Kako deluje
    Gelorevoice

Tajna je u hijaluronskoj kiselini!

Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak ljudskog tijela koji se nalazi gotovo svugdje u tijelu: u koži, zglobovima, međuzglobnoj tekućini, ligamentima i mnogim drugim organima; njezini su glavni zadaci vlaženje i očuvanje elastičnosti tkiva, odnosno kože. Bez hijaluronske kiseline naše bi tijelo bilo "zahrđala i škriputava hrpa kostiju".

Hijaluronska kiselina ima izvrsnu sposobnost zadržavanja vode u tkivima jer može zadržati i do 1000 puta veću količinu vode u odnosu na vlastitu masu. Zbog svojih jedinstvenih osobina hijaluronska kiselina djeluje protuupalno i antiinfektivno, a istovremeno obnavlja tkiva, ubrzava zacjeljivanje i smanjuje otekline.

Tajna je u hijaluronskoj kiselini!

Trostruki način djelovanja pastila GeloRevoice®

Iz pastile se pri rastapanju oslobađa poseban hidrogelni kompleks koji sadrži hijaluronsku kiselinu.

Budući da pastile sadrže minerale, prilikom kontakta sa slinom uzrokuju stvaranje pjene.

Nastala pjena potiče izlučivanje sline.

To je vrlo važno za ravnomjernu raspodjelu hidrogelnog kompleksa po nadraženoj sluznici.

Hidrogelni kompleks čvrsto prianja na sluznicu u usnoj šupljini i ždrijelu.

To omogućuje dugotrajnu zaštitu i vlaženje ozlijeđene sluznice i pomaže joj da se obnovi.

Zaštitni sloj GeloRevoice® pastila na sluznici ostaje od 30 do 60 minuta ili čak više.1

Klinički dokazano dugotrajno vlaženje sluznice grla

Kod tegoba s grlom i ždrijelom za vlaženje sluznice osim hijaluronske kiseline koriste se i ekstrakti islandskog lišaja i fiziološka otopina za ispiranje grla. Navedene mogućnosti liječenja poređene su u prospektivnom monocentričnom ispitivanju te provedene na šezdeset bolesnika s nadraženim i bolnim grlom, prisutnom promuklošću, peckanjem u grlu, tegobama s gutanjem i ostalim sličnim simptomima.

Rezultati ispitivanja pokazali su da se hidrogelni kompleks na sluznici ždrijela zadržava dvostruko duže od ekstrakta islandskog lišaja. Zbog dužeg vlaženja sluznice pastile s hijaluronskom kiselinom tako su najuspješnije u ublažavanju svih navedenih simptoma bolnog i upaljenog grla.2

1 Behihohm (2018). Therapeutic options for pharyings - an Update. Oralchirurgie Journal (1): 08-13.
2 Report in HNO Germany, Volume 62, Issue 9, September 2014, Hydrogel-Komplex zum Lutschen: eine Option bei Halsbeschwerden.